Annoncer i økonomisk ugebrev

Hvad anbefaler du Danmarks mest købestærke læsere at investere i?

Økonomisk Ugebrev udgiver de førende tidsskrifter indenfor økonomi, finans, erhvervsliv og samfundsøkonomi i Danmark. Ugebrevene læses af ledelsen i de største danske virksomheder, har et enesta°ende stærkt brand og er dagsordenssættende med en meget stor kendskabsgrad. Økonomisk Ugebrev citeres i øvrige toneangivende medier hver uge.


Medierne skaber forståelse, struktur og sammenhæng i den uorden af løse brikker, dag-til-dag medier spyer ud. Økonomisk Ugebrev graver spadestik dybere og beskriver tendenser i det finansielle, ledelsesmæssige og markroøkonomiske univers. Aktuelle temaer handler bl.a. om kapitalfremskaffelse, bankernes krisehåndtering, rekonstruktioner, erhvervsejendomsmarkedet, mulighederne i den globale krise, tendenser indenfor regnskab og revision.


Økonomisk Ugebrev udgiver tre medier:

Økonomisk Ugebrev Finans med fokus på kapitalfremskaffelse, bankernes krisehåndtering, rekonstruktioner, erhvervsejendomsmarkedet, mulighederne i den globale krise, tendenser indenfor regnskab og revision.


Økonomisk Ugebrev Formue sætter fokus på private aktieinvestorer og indeholder virksomhedsanalyser, aktieanalyser og kommentarer til det generelle aktiemarked.


Økonomisk Ugebrev Ledelse beskriver bl.a. synspunkter fra erfarne bestyrelsesformænd, topchefer og eksperter, konkrete virksomhedscases nytænkning i bestyrelsesarbejdet, selskabernes eksterne kommunikation, dvs. finansiel og ikke-finansiel information, investor relations og corporate governance . Endelig følger vi løbende den internationale debat og beskriver ny praksis indenfor bestyrelsesverdenen.


NICHEHUSET varetager annoncesalget for Økonomisk Ugebrev. Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder for at nå topbeslutningstagerne i Danmarks private erhvervsliv.


Åbent alle hverdage kl. 9.00 - 17.00
Telefon 35 35 10 10
Email hej@nichehuset.dk

Korte analyser og kommentarer om enkeltaktier og om det generelle aktiemarked. AktieUgebrevets flagskib er Basisporteføljen som består af solide danske aktier. Afkastet i Basismodelporteføljen har siden starten i 2003 været markant bedre end markedet.

AdressePilestræde 34, 4. sal, 1147 KBH K

Tlf:70 23 40 10

Email:kontakt@ugebrev.dk