28,7 % gevinst på vinderaktier fra 2012

8. januar 2013, 13:00

Her i AktieUgebrevets nytårsudgave forsøger vi hvert år at udpege fem aktier, som vil blive gode investeringer i det kommende år. Det gjorde vi også i fjor, og hvis man dengang havde købt de udpegede fem aktier - og holdt dem hele året - ville man have fået et afkast af sin investering på 28,7 %.

Tre af aktierne (FLSmidth, William Demant Holding og Per Aarsleff) ligger ganske vist omtrent i samme kurs i dag som for et år siden, men de to sidste aktier gav et afkast langt over markedets gennemsnit.

Det bedste afkast leverede Thrane & Thrane, som i løbet af året blev opkøbt og afnoteret. Det gav en fortjeneste på 70 % til de aktionærer, som havde købt aktien ved årsskiftet. Næsten lige så flot klarede Coloplast sig med en stigning på 67 %.

Sammenlagt ville en investering i de fem aktier ved årsskiftet i 2012 have givet et afkast på 28,7 %, og set i forhold til årets stigning i Copenhagen Benchmark på 25,5 % var det tilfredsstillende.

Læs hele artiklen i AktieUgebrevet nr. 1.

Få daglige nyheder og hold dig opdateret med vores gratis nyhedsmail!

 
Økonomisk Ugebrev Flash NEWS!

Aktieskolen
Aktieskolen er din mulighed for at lære det grundlæggende i investeringsverdenen og dermed få en bedre forståelse hvad en god aktie er.

Omfattende selskabsdatabase
Data på de 100 største børsnoterede danske firmaer.
AktieUgebrevets etiske regler for privat handel
Senest revideret pr. 1. august 2012
Vi modtager:
Pilestræde 34     1147 København K     Danmark     Tel: 70 23 40 10     kontakt@aktieugebrevet.dk