Bang & Olufsen i 40 kinesiske Apple-butikker

10. december 2012, 02:01

Bang & Olufsen har alle muligheder for at booste salget af B&O PLAY i det nye år. Den danske elektronikkoncern er i november kommet ud i ni Apple-forretning i Hong Kong og Kina. Og der er god mulighed for, at Bang & Olufsen vil være med, hvis Apple følger sin egen plan om at åbne yderligere 35 nye forretninger i Kina næste år, vurderer managing director Lars Hardboe Galsgaard, som er ansvarlig for B&O PLAY’s aktiviteter i Kina og Korea.

”I forlængelse af vores nye Kina-strategi for B&O PLAY arbejder vi på at få vores produkter ud i tredjeparts butikker. Og her er vi netop startet med Apple-butikkerne, hvor vi fik produkterne i hylderne i Kina i november,” siger han. ”Jeg var i butikkerne i sidste uge og så, at vores produkter stod på bordene, så det er rart at se, at vores produkter får god synlighed. Det er dog for tidligt at sige, hvordan salget er gået indtil videre, men vi får meget stor synlighed og øget kend- skab, fordi der er stor gennemstrømning af folk i Apples butikker.”

Lars Hardboe Galsgaard oplyser, at B&O PLAY er i alle Apple butikkerne indtil nu, og han forventer også, at de danske produkter kommer ud i hovedparten af de nye butikker. ”Men Apple skal kunne se en forretning i det, så det er ikke givet på forhånd. Vi er sikre på, at det er en god idé, at B&O PLAY i Apples kinesiske butikker vil virke ligeså godt som andre steder.”

Han oplyser, at B&O også arbejder på at komme ud i Apple Premium Resellers i Kina, som der findes rigtig mange af. B&O vil dog stille krav til en vis kvalitet af de enkelte forretninger.

Apples popularitet i Kina understreges af, at der det seneste år er fundet mindst 22 falske Apple butikker, som ikke er autoriserede.

Læs hele artiklen i AktieUgebrevet nr. 43.

Få daglige nyheder og hold dig opdateret med vores gratis nyhedsmail!

 
Økonomisk Ugebrev Flash NEWS!
Vi modtager:
Pilestræde 34     1147 København K     Danmark     Tel: 70 23 40 10     kontakt@aktieugebrevet.dk