Kurspotentiale på 45 % i Greentech

26. november 2012, 11:06

Greentechs 3. kvartalsregnskab skuffede og indeholdt en nedjustering. Det positive nyhedsflow og relancering af det ”nye Greentech” som den italienske storaktionær GWM lagde op til, må indtil videre bedømmes som fejlslagent. Det har slået igennem i aktiens likviditet, som næsten er ikke-eksisterende, hvilket forstærker kursudsvingene og skræmmer de institutionelle investorer væk.

Det opløftende i regnskabet var, at solaranlæggene igen har produceret over budget, mens vind (som vanligt) ligger under budget.

Vækst gennem opkøb

Indenfor de næste 6-7 måneder forventes der nyt fra tre polske projekter, som står overfor byggestart i 2. kvartal 2013. Det vil puste liv i pipelinen og bekræfte, at der er værdi og organisk vækst at hente i den pipeline, der ellers har ligget stille i 1-2 år. Fremskridtene i Polen vil isoleret set ikke skabe meget værdi, men de vil underbygge troværdigheden og dermed værdien af Greentech på sigt.

30-40 MW netto i Polen bør ved opførelsen kunne tilføre værdi på op imod 500.000 EUR per MW, hvilket svarer til 15-20 mio. EUR, som igen svarer til lidt over 1 kr. per aktie.

Vi forudsætter her, at projekterne har en noget højere kvalitet end de projekter, der blev egenudviklet tidligere, og noterer hertil at franske EDF EN har indgået en joint venture aftale med Greentech om et italiensk projekt og p.t. forhandler om det ene polske projekt.

Læs hele artiklen i AktieUgebrevet nr. 41.

Få daglige nyheder og hold dig opdateret med vores gratis nyhedsmail!

 
Økonomisk Ugebrev Flash NEWS!
Vi modtager:
Pilestræde 34     1147 København K     Danmark     Tel: 70 23 40 10     kontakt@aktieugebrevet.dk